Image

XV. JACHTKAPITÁNY TRÉNING:
2024. május 31 – június 13.

5 helyből 4 hely foglalt. 

JELENTKEZÉS ELŐTT OLVASD EL

 

1

 

Elméleti tréning

 

Az első lépésben a tréning elméleti kurzusára iratkozol fel. Ezzel a tréning legénységének tagja leszel. Itt az elméleti oktatás díját fizeted ki bankkártyával vagy banki utalással. Az előadásokat Budapesten tartjuk a 4. pontban megadott időpontokban. 

 

Ha várólistán szerepelsz, 10% kedvezményt kapsz a tréning teljes díjából. A "Kupon kód:" mezőbe írd be az e-mailben megküldött kódot és nyomd meg a zöld "BEVÁLT" gombot. A kedvezményes bruttó végösszeg felett megjelenik a kedvezmény összege.

 

Válaszd ki, hogy a tréning díj első (20%-os) részletét bankkártyával vagy banki átutalással rendezed.

2

Képesítési szint

 

Jelöld be, hogy a gyakorlatod alapján mely fokozatú képesítés előfeltételeinek felesz meg.

3

A gyakorlati tréning dátuma

 

Az angliai hajózás időtartama.

4

Az elméleti oktatások dátumai

 

Az elméleti oktatások szombati napra esnek, reggel 9-től délután 3-ig. Hat óra előadás szünetekkel.

5

Van-e már VHF-rádiós képesítésed?

 

A Jachtkapitány képesítés kiadásának előfeltétele a VHF-SRC rádiós képesítés megléte. Ha ez már megvan Neked, akkor az 5A. pontban pipáld be a "Már van VHF-rádiós képesítésem" jelölőnégyzetet, és lépj tovább a 6. pontra.

Ma még nincs rádiós papírod, az 5A. pontban válassz egy tréning napot a tavaszi szemeszterben. A VHF-rádiós tréning 1 napos, a nap végén írásbeli teszttel és gyakorlati vizsgával.

6

Részvételi feltételek

 

A jelölőnégyzettel elfogadod a részvételi feltételeket. Ez a képzési szerződés, aminek a mintáját előre elolvashatod: a tréning részletes adatait találod benne, illetve mindkettőnk jogait és kötelezettségeit (ez sablon szöveg).

7

Személyes adataid

 

Add meg az adataidat: név és elérhetőség. Ha már regisztráltál az IYT oldalán, írd be az IYT ID hatjegyű azonosító számodat.

8

Számlázási és postázási adataid

 

Add meg a számlázási adataidat. Cégnévre is kérheted a számlát, a számlán "Mns egyéb oktatás (8559)" szerepel. Ha a postacímed eltérő, külön megadhatod, hogy a képesítést milyen címre küldjem.

9

Megjegyzések

 

Megjegyzést is fűzhetsz a jelentkezéshez vagy a számlára. Ha szeretnél egy utast hozni (feleségedet, barátnődet vagy a gyermeked), aki nem tanulni jön (nem vizsgázik), de szívesen részt venne az egyébként gazdag programon, írd meg (Megjegyzés az ügyfélszolgálatnak). Egy tréningen 1 ilyen extra utast tudunk fogadni.

10

GDPR

 

Pipáld be a kötelező adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat jelölőnégyzetét.

11

Az elméleti oktatáshoz szükséges könyvek

 

A "MEHETÜNK TOVÁBB...!" gombra kattintva a következő űrlapra jutsz, ahol megrendelheted az elméleti oktatáshoz szükséges könyveket. Javaslom, hogy rendeld meg ezeket, ha még nincsenek meg.  A Feladatgyűjtemény feltétlenül szükséges, mert az ebben lévő gyakorló térképen fogunk dolgozni, és ebből gyakorolhatsz otthon.

A tréning díjában benne vannak ezek a könyvek, de azért vannak külön űrlapon, hogy ne kelljen ismét megvenni azoknak, akiknek már megvan, és a könyvelőm is ezt kérte az ÁFA miatt.

A könyveket az első elméleti képzésen kapod meg.

12

Küldd el a jelentkezésed

 

Válaszd ki a könyveket a hozzájuk tartozó jelölőnégyzettel. A "MEGRENDELEM A KÖNYVE(KE)T IS" gombra kattintva egyúttal elküldöd a jelentkezésedet a képzésre.

Ha sikeres volt a jelentkezésed, a következő oldalon visszaigazolom, hogy lefoglaltad a helyed.

13

E-mailben visszaigazolást kapsz

 

1. Részletes tájékoztatót kapsz a képzésről programjáról, az utazásról és a költségekről. A "Képzési szerződés" linkről letöltheted a kitöltött szerződést PDF formátumban. Az aláírásodat a 6. pont jelölőnégyzet bejelölése helyettesíti.

2. Ha banki utalással fizetsz, a jelentkezésedet visszaigazoló e-mailben megtalálod a díjbekérő linkjét. Kérlek mielőbb utald át az összeget, mert a jelentkezésed csak akkor válik véglegessé, ha az utalásod beérkezett. Ekkor egy következő e-mailben automatikusan megkapod az e-számlát is.


3. Ha online fizetsz, a jelentkezésedet visszaigazoló e-mailben megtalálod az e-számla linkjét. A helyed végleges a képzésen.

KÜLDD EL A JELENTKEZÉSED A

XV.

JACHTKAPITÁNY TRÉNINGRE

Image

Jachtnavigátor Sailing Institute

IYT partneriskola #102167

Image

Telefon:

Ezt az oldalt a(z) cím tulajdonosa látja, mert időpontban feliratkozott a VHF-tréningre jelentkezők listájára.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-73772/2014.